Telefoonnummer

+31 6 31751949

Email

foto@schipper.eu

Openingstijden

bel of app voor een afspraak

Ik ben Robert Schipper en ik bied mijn diensten aan als fotograaf, daarnaast heb ik een deeltijdbaan in IT bij een internationaal bedrijf. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en juist daarom heb ik besloten mijn fotografiehobby uit te bereiden, zodat ik ook voor jou de mooiste foto’s kan maken.  

Ik woon in Kudelstaart en ik kan daar mijn zolder omtoveren tot kleine studio die prima geschikt is om portret- én product fotografie in te doen. Ook ben ik beschikbaar voor fotografie op locatie, denk bijvoorbeeld aan zakelijke of familie portretfoto’s of aan fotografie van een (bijzondere) gelegenheid. Mijn werkgebied ligt in een straal van 30 kilometer om Aalsmeer en hierin vallen onder anderen plaatsen zoals Amsterdam, Hoofdorp, Schiphol en Alpen aan den Rijn. 

Ik verwacht in 2023 ook trouwfotografie toe te voegen aan mijn specialiteiten. Het is natuurlijk prachtig als je de mooiste dag in een mensenleven mag vastleggen en heeft veel raakvlakken met portret fotografie op locatie.

Robert Schipper Fotografie garandeert de laagste prijs voor jou! Vind je elders een goedkopere offerte voor hetzelfde werk dan krijg je het verschil van mij terug!

Je kunt mij ook vinden op de FotograafOffertes.com en Fotograaf-info.nl